Zarur masalliqlar: 450-500 gr. suyaksiz baliq go‘shti, yarim bog‘ kashnich ko‘kati, 2 osh qoshiq zaytun yog‘i, 4 osh qoshiq bodom mag‘zi, yarimta piyoz, 1 osh qoshiq limon sharbati, 2 bo‘lak sarimsoq piyoz, yarim bog‘ selderey ko‘kati, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Bodom mag‘zini 10 daqiqa qaynagan suvga solib qo‘ying. So‘ng suvidan ajratib, har bir mag‘izning po‘stini arching.
2. Blenderga archilgan bodom mag‘zi, maydalangan piyoz va sarimsoq piyoz, zaytun yog‘i, kashnich, selderey hamda limon sharbatini solib, ezg‘ilang.
3. Katta bo‘laklarga ajratilgan baliq go‘shtini tuz va murch bilan marinadlab, pichoq yordamida har tarafidan chuqur bo‘lmagan kesimlar hosil qiling. So‘ng o‘simlik yog‘i solingan tovada ikki tarafini qizartirib qovuring.
4. Pishgan baliq go‘shtini likopchaga solib, ustidan sousni tekislab quying va pomidor-bodring bo‘laklari bilan dasturxonga tortishingiz mumkin.
Tayyorlanish vaqti: 35 daqiqa.
Manba: Darakchi.uz “Zamin” yangiliklarini “Facebook”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Erdo‘g‘on: «Isroil Gitlerdan ham o‘tib ketdi»
«Real Madrid» ustozi Karlo Anchelotti kechagi g‘alabadan so‘ng nimalar dedi?
O‘zbekistonda zilzilaga tayyorgarlik kuchaytiriladi
Biznes imkoniyatingizni kengaytiring
Nega Tramp Zelenskiyni yomon ko‘radi?
Zelenskiy: Rossiya Ukrainaning issiqlik energetikasini deyarli to‘liq yakson qildi
Qondagi shakar miqdorini tartibga soluvchi foydali meva nomi aytildi
Qozog‘istonlik milliarderlar suv toshqinidan zarar ko‘rgan hududlarga mablag‘ ajratdi